У Балті з’явиться ще одна зона відпочинку і оглядовий майданчик з видом на місто

Нова зона відпочинку з’явиться в історичному куточку Балти. Про це повідомляє прес-служба Балтської міської ОТГ.

Створення зони відпочинку розпочато на території історичного Інвалідського парку. Тут місцева влада збирається облаштувати місця відпочинку і розваг для будь-якої пори року – зими і літа.

За задумом муніципатітету, в цьому місці будуть обладнані спортивні майданчики для дітей і дорослих, гірки для зимового катання на лижах або санках, а також відведено куточок для проведення пікніків.

З огляду на, що з Інвалідського парку відкривається панорама міста, вирішено втілити давнє бажання мера Балти Сергія Мазура – побудувати там і оглядовий майданчик.

За словами заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства та благоустрою Федора Молодця, незабаром буде приведена в порядок дорога, яка веде до зони відпочинку, зроблена реставрація старовинного колодязя, який викопано тут дуже давно, а також монтаж додаткових елементів зони.

Першим розпочав втілювати задумане колектив школи №3, яка знаходиться неподалік парку.

Відзначимо, що Інвалідський парк (сад) пов’язаний з ім’ям Балтського священика Феодосія Левицького, якого вже в наш час церква віднесла до лику святих. До священика з’їжджалися сотні хворих людей, яких він зцілював словами молитвами. В очікуванні прийому священика, паломники розташовувалися в місці, який згодом був названий Інвалідським садом.

One thought on “У Балті з’явиться ще одна зона відпочинку і оглядовий майданчик з видом на місто

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *