Порт «Южний» визнаний кращим в 2-х номінаціях Національного морського рейтингу України

За результатами роботи в 2018 році ДП «МТП« Южний»відзначений пам’ятними знаками «Абсолютние зростання» і «Рекорд року» Національного щорічного морського рейтингу України.
За результатами обсягів вантажопереробки держстівідор посів 2-е місце серед портових операторів і отримав спеціальну нагороду за завантаження великого судна в Україну. Про це інформує прес-служба порту “Южний”.
Урочисте нагородження відбулося в Одесі 4 квітня.
«В 2018 році Морський торговельний порт «Южний» збільшив вантажообіг до 12,3 млн тонн і завантажив в трюми великотоннажного судна «NETADOLA» рекордну кількість залізорудного концентрату – 206 450 тонн. Всі досягнення колективу гідні поваги і визнання», – зазначив Анатолій Яблунівський, в.о. директора ДП «МТП« Южний».
Національний морський рейтинг України, який проводиться вже 20 років поспіль, ініційований видавництвом «Порти України» та інформаційно-аналітичним центром «BlackSeaTrans» за підтримки Міністерства інфраструктури України, профільними асоціаціями – Асоціацією портів України «Укрпорт», Асоціацією міжнародних експедиторів України АМЕУ, Асоціацією морських агентів України АМАУ, Міжнародною Асоціацією судновласників Чорноморсько-Азовського басейну (BINSA).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *