В Ізмаїлі на 14% здорожчає харчування в дитячих садках

Новий розмір оплати за харчування в садках міста Ізмаїл був затверджений 3 квітня виконкомом міської ради Ізмаїла.

За словами очільниці міського відділу освіти Жанни Волканецької, ціни в цілому зросли на 14%. Так, триразове харчування для дітей ясельного віку (малюки від 2 до 3 років) становить 31,88 грн / день (подорожчало на 4,1 грн), для дітей від 3 до 6 років – 48,56 грн / день (подорожчало на 6, 05 гривень).

Ціновий максимум встановлений для малюків в групах санаторного типу. Там триразове харчування для наймолодших відтепер вартуватиме 42,99 грн / день (подорожчання на 5,26 грн), чотириразове – 54,37 грн / день (здорожчало на 6,55 грн).

Триразове харчування дітей середнього і старшого дошкільного віку в санаторних групах подорожчало до 60,84 грн / день (ціна зросла на 7,35 грн), чотириразове – 70,98 грн / день (дорожче на 9,05 грн).

Звільнені від плати за харчування в дошкільних установах діти пільгових категорії, а саме: діти з інвалідністю, сироти, діти, які потребують корекції розумового розвитку в соціальних групах, а також діти, чиї батьки в даний час беруть участь у військових діях в зоні ООС.

Батьківська плата для дітей ветеранів АТО, як і раніше, становить 50% від вартості харчування. Нагадаємо, в Ізмаїлі батьки, зареєстровані і офіційно працевлаштовані на території міста, оплачують 75% від вартості харчування дітей у садочках. Всі інші оплачують харчування у повному обсязі.

Автор – Ірина Ткаченко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *