Кілійська ОТГ має намір збудувати два спортивних комплекса за 6,4 млн грн

Кілійська об’єднана територіальна громада (ОТГ) на півдні Одещини має намір найближчим часом почати будівництво двох комплексів спортивних споруд в місті Кілія і селі Шевченкове.

Про це на своїй сторінці в мережі “Фейсбук” повідомив глава ОТГ Павло Бойченко. Так, в Кілії спорткомплекс буде споруджено на вулиці Кубишкіна. Він включатиме в себе футбольне поле зі штучним покриттям, волейбольний майданчик та майданчик для тренажерів. Вартість проекту складає 3,2 мільйони гри вень.

Аналогічний проект ми плануємо реалізувати і в селі Шевченкове. Туди вже виділено з обласного бюджету 1,6 мільйони. Загальна вартість – 3,2 млн гривень, і ми знайдемо суму, якої бракує”, – зазначив Павло Бойченко.

Він додав, що в бюджеті громади на 2019 рік передбачено 2,7 млн ​​гривень на утримання нашої місцевої ДЮСШ. Крім того, буде виділено фінансування в розмірі 400 тисяч гривень для ремонту спортзалу в школі села Ліски.

Також у планах місцевої влади – капітальний ремонт спортзалу в школі №1 міста Кілія. Очільник громади підкреслив, що загальна сума інвестицій у спорт Кілійської громади в 2019 році досягає 10 млн гривень.

80% цих грошей вже є, частково – це бюджет ОТГ, частково – обласний бюджет”, – зазначив П.Бойченко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *