В Аккермані посилено патрулюватимуть дільниці

До Білгород-Дністровського району прибудуть близько 60 додаткових поліцейських для охорони громадського порядку та бюлетенів на виборах Президента України

Для охорони громадського порядку та бюлетенів в район прибудуть додатково декілька десятків співробітників поліції, бо в районі їх недостатньо. Про це повідомив заступник начальника Білгород-Дністровського відділу поліції по громадській безпеці Олександр Лєконцев під час зборів голів на секретарів дільничних виборчих комісій.

«Кількість виборчих дільниць в місті Білгород-Дністровський та в районі значно перевищує штатну чисельність співробітників поліції, які будуть задіяні для збереження бюлетенів та охорони громадського порядку. В Білгород-Дністровський район за отримання бюлетенів будуть прикомандировані близько 60 співробітників поліції з інших регіонів нашої області», – повідомив Олександр Васильович.

Також заступник відділу поліції звернувся до членів виборчих комісій з проханням подбати про забезпечення умов для поліцейських, які будуть охороняти бюлетені на виборчих дільницях.

Нагадаємо, в неділю, 31 марта, відбудуться вибори Президента України. Білгород-Дністровський та район входять в одномандатний виборчий округ №141.

Автор – Роман Петровський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *