Як вирощувати органічну продукцію, розкажуть в Одесі

В Одеській області пройде міжнародний конгрес «Органічна Україна 2019», на який зберуться понад 60 експертів в області органічного виробництва з різних країн світу.
Серед запрошених експертів – гості зі Швейцарії, Польщі, Німеччини, Австрії, Голландії, Італії, Румунії та Литви. Разом з учасниками фахівці в сфері органічного виробництва обговорюватимуть розвиток органічного ринку – від технологій до ринків збуту.
Даний захід підтримують Міністерство аграрної політики та виробництва та Одеська обласна державна адміністрація. Конгрес відбудеться 15-16 березня в Одесі.
«В Одеському регіоні органічне виробництво має помітні успіхи. І для нас дуже важливо підтримувати постійний зв’язок на цьому шляху. Під час третього конгресу учасники візьмуть участь в дискусії міжнародного рівня. Тому запрошуємо брати участь всіх, хто зацікавлений у виробництві або просуванні органічної продукції», – повідомив начальник управління аграрної політики Одеської ОДА Іван Петрів.
Відзначимо, що на перший день запланований міжнародний політичний діалог щодо останніх законодавчих змін і регламентів. Другий день буде складатися з двох паралельних конференцій, спрямованих на вектори – як якісно виростити і як продати. Протягом цього часу також пройде низка експертних дискусій, галузевих конференцій і тематичних блоків. Також недавно про розвиток і стан органічного виробництва Одеської області дискутували під час десятого регіонального форуму «Органічна Україна».
Як відомо, на території регіону в великому обсязі виробляються екологічно чисті зернові, зернобобові та олійні культури; в меншому – мед, ягоди та продукція тваринництва.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *