В Татарбунарах школярів познайомили з “Кузнею майстрів”

В рамках проведення тижня профорієнтації на бізнес-майданчику «Одеський фортель» фахівці Татарбунарської районної філії Одеського обласного центру зайнятості 5 березня провели для учнів 8 – 9 класів Татарбунарський школи-гімназії презентацію професій сфери обслуговування під назвою «Кузня майстрів».
Під час заходу свою професію представили: кухар – майстер Татарбунарського ПТАУ, Руденко Анна, кравець – Школа Тетяна, перукар – Продан Олена, коваль – Семенюк Леонід. Дітям розповіли про особливості цих професій, про складнощі, до яких доводеться бути готовим, про перспективи кар’єрного росту в кожній галузі, а також провели невеликі майстер-класи.
Приємно було спостерігати, як хлопці захоплено ліпили вироби з тіста, а дівчата з цікавістю розглядали витвори коваля. Перукар надала поради по догляду за волоссям і показала різні способи плетіння косичок. З кравцем хлопці жваво обговорили модні тренди в одязі цьогорічного сезону.
Організатори заходу – Татарбунарська служба зайнятості, – впевнені, що отримана інформація допоможе випускникам вже незабаром зробити правильний вибір.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *