У Роздільнянському районі почали ремонт траси через Кучурган

 

На півночі Одеської області розпочався ремонт дороги державного значення Р-33. Першою відновлюють ділянку довжиною майже 8 км, що проходить через села Павлівка та Степанівка Роздільнянського району.

Нагадаємо, саме цю ділянку шляху, побизу селища Кучурган, минулого року перекривали місцеві мешканці.

На місці побував голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Степанов.

«З 2006 року їм щось обіцяли і ніколи ці обіцянки не виконували. Торік у нас була важка розмова, я пояснював, що за моєї каденції на посаді голови ОДА ми розробили проект на ремонт ділянки, а розпочати його зможемо тільки навесні 2019-го. І вже сьогодні люди повірили, що коли влада щось обіцяє, то воно має виконуватися і виконується», — підкреслив Максим Степанов.  
Очільник регіону також додав, що вартість комплексного ремонту цієї  ділянки сягає майже 187 мільйонів. Кошти вже частково надійшли за рахунок митного експерименту. Ремонті роботи почалися з проведення геодезичної розвідки, фрезерування і демонтажу старого покриття, розбивки і планування узбіч.
 
Зазначимо, дорога Р-33 сполучає 6 північних районів Одеської області, а також Вінницьку – з морськими портами. Протягом 2017-2018 років було розроблено проекти на ремонт десяти найбільш зруйнованих ділянок траси Р-33. Мова йде про майже 112 кілометрів, ремонт яких обійдеться державі у  понад 2 мільярди гривень.
 
Нагадаємо, у вересні 2018 року голова ОДА Максим Степанов направив техніку, аби зробити дорогу в Роздільнянському районі проїзною до початку її капітального будівництва. Тоді мешканці, з якими поспілкувався очільник регіону, дослухалися та відкрили проїзд для грейдера, а також для вантажівок, які обслуговують місцеве підприємство.  Цей напрямок, як і раніше, залишається пріоритетним у плані ремонту доріг на 2019 рік.
Джерело – прес-служба Одеської ОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *