У Білгород-Дністровському шукають перевізника на 2 автобусні маршрути

У місті Білгороді-Дністровському не змогли визначити постійного перевізника на міські автобусні маршрути №102 та №103.

Вирішення цього питання довелося відкласти на 19 березня, оскільки конкурсна комісія не отримала відповіді на запити від Національної поліції та Укртрансбезпеки.

Нагадаємо, претендентами на обслуговування даних маршрутів є ТОВ «АТП 15017» та ПАТ «Північтранс». Сьогодні ТОВ «АТП 15107» вже обслуговує ці маршрути, але за тимчасовим договором.

Вже під час розгляду інформації щодо перевізників-претендентів з’ясувалося, що конкурсна комісія не отримала запитуваної інформації від Національної поліції, а Укртрансбезпека надала не повну інформацію щодо ТОВ «АТП 15107».

Голова конкурсного комітету, заступник міського голови Сергій Чорнокульский наголосив на необхідності перенести засідання конкурсної комісії, оскільки у міської ради немає підтвердження інформації, поданої перевізниками на конкурс.

Нагадаємо, на сьогодні в Білгороді-Дністровському діють шість міських автобусних маршрути. Три з них обслуговує ПАТ «Північтранс», два маршрути обслуговує ТОВ «АТП 15107» за тимчасовими договорами та один маршрут – комунальне підприємство «Автотранссервіс».

Автор – Дмитро Феняк

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *