Зі скандального одеського інтернату втекли діти

У понеділок, 4 березня, стало відомо, що з міського центру соціально-психологічної реабілітації дітей втекли троє хлопчиків.

Нагадаємо, раніше керівник громадської організації «Захист прав дітей», Зоя Мельник звинуватила керівництво Центру соціально-психологічної реабілітації дітей (ЦСПРД) в обмеженні прав і свобод підопічних їм осіб.

Київським відділом поліції Одеси розшукуються 13-річний Ільчук Владислав, 11-річний Беженар Сергій і 10-річний Ковальов Григорій, які сьогодні самовільно залишили дитячий заклад і поки їх місцезнаходження невідоме”, – йдеться в офіційному повідомленні поліції. – Прикмети Ільчука Владислава: зріст 156 см, очі сірі, волосся русяве, худорлявої статури. Був одягнений кофту чорного кольору із зображенням лева, взутий в білі кросівки. Прикмети Беженара Сергія: зріст 140 см, очі карі, худорлявої статури. Був одягнений в спортивний костюм чорного кольору, кросівки різнокольорові. Прикмети Ковальова Григорія: зріст 140 см, волосся русяве, очі карі, худорлявої статури. Був одягнений в чорну кофту з синіми смугами, черевики чорного кольору “.

Що ж, як не сумно, але цей розшук – додаткова ілюстрація до статистики, наведеної начальником відділу ювенальної превенції регіонального главку Нацполіціі Віталія Капуляка.

Напередодні він повідомив журналістам, що минулого року з дитячих установ регіону здійснили втечу 62 дитини. З них 23 тікали (дехто – по кілька разів) з вищеказаного міського центру соціально-психологічної реабілітації.

Автор – Ірина Ткаченко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *