У Сараті для військових з’явився територіальний центр комплектування та соцпідтримки – у рамках реформи комісаріатів

28 лютого 2019 в селищі Сарата на території районного військкомату відкрився територіальний центр комплектування та соціальної підтримки військовослужбовців.

Про це повідомляє офіційний сайт Саратської райдержадміністрації. На урочистостях були присутні військовий комісар Одеського обласного військового комісаріату, представники місцевого самоврядування, представники Саратського райвійськкомату, настоятель Свято-Покровського храму, військовослужбовці, представники громадськості та ЗМІ.

Центр відкрито в рамках реформування військових комісаріатів в територіальні центри комплектування та соціальної підтримки, яке сьогодні здійснюється в експериментальному порядку в декількох областях, серед яких і Одеська область. Відзначається, що Саратський район став другим в області після Овідіопольського, де впроваджується новий формат роботи місцевих військових комісаріатів.

Як повідомив військовий комісар Саратського райвійськкомату підполковник Ігор Скрипник, інструктори Саратського районного територіального центру, найближчим часом пройдуть навчання щодо здійснення щоденного прийому громадян та роботи за наступними напрямками:

– призов на військову службу за контрактом;

– служба у військовому резерві;

– проведення заходів щодо соціальної підтримки військовозобов’язаних, які не є військовослужбовцями.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *