“Розхитування не буде”: одеські копи зупинили два автобуси “тітушок”

У Нацполіції Одеської області заявили про затримання проплаченої групи молодиків, які вирішили “пошатати трубу” під час перебування в регіоні президента Петра Порошенка, посла США в Україні Марі Йованович та спецпредставника США в Україні Курта Волкера.

Про це у Facebook написав радник начальника Головного управління поліції в Одеській області Руслан Форостяк. За його словами, правоохоронцями проводяться превентивні заходи, спрямовані на  недопущення дестабілізації оперативної обстановки в регіоні.

В той час, коли в Одесі з візитом перебуває президент країни, офіційна делегація на чолі з Послом США в Україні пані Марі Йованович, спецпредставник по Україні пан Курт Волкер, інші поважні особи, на морвокзалі стоїть ракетний есмінець Дональд Кук, знайшлись дегенерати що вирішили “пошатати трубу””, – заявив він.

Форостяк зазначив, що наразі слідчі з’ясовують, хто саме і з якою метою направив до Одеси з Києва “групу проплачених молодиків”, які нібито нещодавно були помічені в інших регіонах.

Він додав, що ці ж так звані “тітушки” здійснювали незрозумілі провокації “імітуючи протести праворадикальних сил під прапором якоїсь “традиції та порядок””.

тітушки

Форостяк наголосив, що “проплачена тітушня” була зупинена ще на під’їздах до Одеси, де потрапила у засідку силовиків.

Зараз з’ясовуються їхні особи, їхні наміри та хто замовник”, – заявив Форостяк

тітушки

Як раніше повідомили у Нацполіції Одеської області, на спецлінію 102 надійшло повідомлення про те, що з Києва у напрямку Одеси виїхали два автобуси з озброєними людьми.

Зазначалося, що для перевірки інформації на пост при в’їзді в Одесу прибули бійці батальйону поліції особливого призначення та підрозділу тактико-оперативного реагування патрульної поліції.

One thought on ““Розхитування не буде”: одеські копи зупинили два автобуси “тітушок”

  1. знайшлись дегенерати що вирішили “пошатати трубу””, – заявив він. – а совсем недавно их называли АКТИВИСТАМИ…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *