Морські піхотинці в Болграді отримали броньовані автомобілі

Сучасні бронеавтомобілі “Варта” надійшли на озброєння в окремий десантно-штурмовий батальйон морської піхоти, заявили в прес-службі Міністерства оборони України.

Військовослужбовці Центральної автомобільної бази зберігання та ремонту в Хмельницькій області, передали представникам окремого десантно-штурмового батальйону морської піхоти 15 спеціалізованих броньованих автомобілів вітчизняного виробництва” Варта “, – сказано в повідомленні на сайті відомства.

У Міністерстві відзначили, що розробки стануть на озброєння морських піхотинців і посилять їх вогневу міць і мобільність при виконанні бойових завдань у складі сил і засобів, що залучаються до проведення операції Об’єднаних сил.

У нас вже є певний досвід експлуатації цих броньованих гігантів. Сподіваємося, що під час виконання бойових завдань на лінії розмежування, вони значно посилять можливості морських піхотинців”, – зазначив головний сержант взводу морської піхоти старший сержант Василь Бабійчук, учасник бойових дій на Донбасі.

Відзначимо , що спеціальний бронеавтомобіль «Варта» – українська колісна бронемашина з посиленою протимінної захистом на шасі МАЗ-5434. Розробником і виробником є ​​київська компанія «Українська бронетехніка».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *