Трифон Антов: “Депутати фракції “Наш край”- несамостійні”

Сам депутат розповів “СИЛІ ГРОМАД” , що рішення про його виключення було прийнято трохи раніше: напередодні, на засіданні фракції політичної сили, на яке його навіть не запросили.
Як стало відомо пану Антову, колеги по фракції “Наш край” Юрій Димчогло та Ігнат Братінов пропонували покликати його на засідання, щоб не виносити рішення заочно, але інші депутати цю пропозицію відхилили.  Трифон Антов стверджує: про своє виключення з фракції не шкодує, – каже, рано чи пізно сам би покинув її лави:
 “Мене виключили за формулюванням, що я нібито не маю “політичної дисципліни”.  Насправді, я не поводжу себе так як вони хочуть, не голосую “по відмашці” згори, бо завжди мав і маю власну думку. Їм не вистачило сміливості навіть запросити мене на засідання фракції, щоб висловити своє невдоволення мені в очі. Цей випадок визначає їхню сутність, саме цих 7 депутатів, які залишились, бо вони несамостійні, і навіть  голосують за вказівкою одного “ляльковода”. А люди без власної думки не мають для мене значення”, – прокоментував ситуацію Трифон Антов.
Як відомо, фракція політичної партії “Наш край” в Одеській обласній раді керована народним депутатом Антоном Кіссе.
Трифон Антов – один з найактивніших депутатів області, який успішно працює на своєму окрузі, часто зустрічається з людьми. За його втручання низка об’єктів в Татарбунарському районі отримали  бюджетне фінансування, серед них – заклади Лиманської ОТГ, Тузлівської об’єднаної громади, рідного села Дмитрівка.
Свою діяльність в обласній раді пан Антов продовжить як позафракційний депутат, і обіцяє досягти ще більших результатів для свох виборців.
Автор – Оксана Піднебесна

2 thoughts on “Трифон Антов: “Депутати фракції “Наш край”- несамостійні”

  1. Радим нашому Депутату Трифону АНТОВУ не здаватися! Ми свого Депутата в об1ду не дамо. якщо знала б та фракц1я ск1льки роботи зроблено нашим Депутатом по району. то мабудь вся разом фракц1я не зробила того. що зробив наш ДЕПУТАТ один. Трифон Даниловичу радим Вам не переживати 1 не здаватися ми Вас п1дтримаемо. Це е факт того .що не завжди справедливих люблять.а честь 1 справедлив1сть для Депутата це важливо. Я теж була Депутатом два скликання у м1ськрад1 1 добре Антова Т. розум1ю.що коли 1 як приймати р1шення в фракц11 коли з ними не згоден.Так що головне бути людиною 1 служити сво1м обранцям. своему народу!
    Голова ДТ1 “Мр1я” м. Татарбунари. Т. Бондаренко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *