Шестеро загиблих – у вогні: у Білгород-Дністровському районі зафіксували 31 пожежу

За неповних 2 місяці 2019-го в районі сталася 31 пожежа, 20 з яких – у помешканнях громадян. Вогонь вже забрав 6 життів.

Рятувальники Білгород-Дністровського району занепокоєні статистикою щодо зростання кількості загиблих під час пожеж. Порівняно з аналогічним періодом 2018 року кількість загиблих на пожежах збільшилась на 28,7%. Про це повідомили в Білгород-Дністровському МРВ ГУ ДСНС України в Одеській області.

«В Одеській області на майже 400 пожежах загинуло 25 осіб. У порівнянні з 2018 роком кількість загиблих значно збільшилась. Станом на 18 лютого 2019 року на території Білгород-Дністровського району та міста сталась 31 пожежа, 20 з яких в житловому секторі та на яких 6 осіб загинуло та постраждала 1 особа. Причинами нещасть були не виконання правил пожежної безпеки під час експлуатації опалювальних приладів та паління у ліжку, у тому числі – у нетверезому стані. Основні причини виникнення пожеж у помешканнях є порушення громадянами правил пожежної безпеки під час експлуатації електрообігрівачів та печей, а також паління у нетверезому стані, дитячі пустощі з вогнем, перенавантаження або несправність електромережі», – повідомили в прес-службі Білгород-Дністровського МРВ.

Нагадаємо, тільки на минулих вихідних вогонь забрав життя чоловіка, тіло якого знайшли на місці пожежі в селі Андріївка.

Автор – Дмитро Феняк

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *