Маразліївська ОТГ отримала навантажувач для комунальників

Маразліївська ОТГ продовжує оновлювати свій парк комунальної техніки. 11 лютого до об’єднаної громади прибув навантажувач «CAT», який доставили із Чехії.

Про це повідомили в Маразліївській сільській раді.

Спецтехніку збираються задіювати в прибиранні вулиць, дорожніх роботах, вивезенні сміття. Спецтехніку вчергове вдалося придбати за участі спонсорських коштів.

11 лютого до автопарку комунальників додався навантажувач САТ (прибув з Чехії), що використовуватиметься для дорожніх будівельно-ремонтних робіт, у прибиранні вулиць від снігу та вивозу масштабних, стихійних сміттєзвалищ, зруйнованих будинків. А придбали таку необхідну спецтехніку для комунальних потреб громади спонсори (благодійники), керівники фермерських господарств «Колос» Юрескул Б.П. та «Основа» Голубенко В.М.», – йдеться в повідомленні.

Крім того, в Маразліївській ОТГ проводять роботи з покращення благоустрою. Сприятлива погода дозволила розпочати впорядкування парку Перемоги, центральних вулиць сіл Олексіївка та Маразліївка, проводиться робота з розчистки  чагарників, збору та вивезенню сухої ї трави та масових сміттєзвалищ.

Нагадаємо, новий навантажувач – вже третє поповнення парку комунальної техніки об’єднаної громади. Першим в 2019 році в ОТГ з’явився навантажувач “САТ”, а на початку лютого громада отримала екскаватор “JCB”.

Автор – Дмитро ФЕНЯК

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *