Годувала дітей… силоміць: в Одесі зі скандалом звільнили виховательку. ВІДЕО

Виховательку дитячого садка № 78 міста Одеси звільнили за те, що вона використовувала непедагогічні методи у роботі з дітьми.

Вихователька неодноразово кричала на дітей, змушувала їх їсти, навіть якщо вони не хотіли та відмовлялися.

Батьки запевняють, інколи вона нагодовувала їхніх дітей до блювоти. Завідувачка закладу не реагувала на скарги батьків, тому вони звернулися до департаменту освіти.

«Після того, як до департаменту надійшли скарги батьків про те, що вихователька однієї з груп дитячого садочку № 78 впливає на дітей непедагогічними засобами, що закладу направили комісію департаменту. Виявилося, що скарги батьків відповідають дійсності. Методи годування дітей, проведення виховних заходів, виходять за межі педагогічної практики. І вихователь, яка працює в групі з досить малими дітками, силоміць змушує їх приймати їжу, навіть коли діти цього не хочуть», – повідомляє Олена Буйневич, директор департаменту освіти Одеської міської ради.

Згідно з новим законом, рішення про прийом на роботу,  їхнє покарання, в разі порушень, у школах і садках є повноваженням керівника освітнього закладу. Завідуюча дитсадка вирішила виховательку звільнити, пояснила Олена Буйневич.

Автор – Оксана Піднебесна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *