«Діти – дітям»: лиманці підтримали збір коштів для порятунку 1,5 -річної Ясмінки і провели ярмарок

В родину Устименків з Татарбунар прийшла погана звістка про хворобу маленької донечки Ясмін. У півторарічної дівчинки лікарі діагностували мієлоїдну саркому. Шанси побороти хворобу і жити далі в дитини є, – але потрібна складна операція з пересадки кісткового мозку, яка коштує 130 тисяч євро.

Таких грошей в родини немає. Тому до збору коштів для Ясміни долучився увесь Татарбунарський район. Серед них – школярі та викладацький склад Лиманського НВК, які разом організували благодійний ярмарок “Діти – дітям”. Захід відбувся у фойє школи.

лиман

До події вдома старанно готувалися учні з батьками, приготувавши безліч смаколиків: тортики, рулети, пончики, кекси, солодкі трубочки та чимало своїх улюблених десертів. Маленькі продавці пропонували гостям придбати різноманітну смачну домашню випічку. Вразила велика кількість мешканців села, лиманців, які підтримали благодійну акцію і розкупили всі солодощі, дбайливо запропоновані дитячими ручками.

Благодійний ярмарок згуртував всю Лиманську громаду, адже кожен, хто вирішив відкласти свої справи і прийшов підтримати хвору дитину, долучився до спільної справи, – порятунку маленької Ясмін. А ще став гарним прикладом виховання, адже під час подібних заходів діти й вчаться розумінню, – що таке милосердя, допомога ближньому, як у складній ситуації не залишатись байдужим, вміти підтримати, простягти руку допомоги назустріч.

лиман

Всі зібрані кошти організатори ярмарку передали батькам Ясміни.

До речі, подібна акція відбудеться 14 лютого вже у місті Татарбунари: у ярмарку зможуть взяти участь всі господині, які приготують вдома випічку, а також ті, хто її придбає, щоб приблизити одужання дівчинки.

лиман

Збір коштів триває.  Небайдужих людей рідні просять долучитися:
Номер рахунку мами Ясмінки  5168 7573 0909 1835, одержувач: Устименко Анна Василівна.

Автор – Оксана Піднебесна

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *