Татарбунарці збирають гроші для порятунку маленької Ясмінки

Життя маленької Ясміни стало леймотивом благодійного концерту «Від серця до серця», який 9 лютого відбувся у місцевому Будинку культури. Завданням концерту було зібрання коштів для подальшого лікування Ясміни за кордоном. В однорічної дівчинки діагностували страшне захворювання.

Діти й дорослі об’єдналися, щоб підтримати родину Устименко, яка зараз потребує як у фінансової, так і моральної підтримки. Перед початком концерту в холі районного Будинку культури проходив ярмарок, де можна було придбати сувеніри ручної роботи, випічку, а також картини, написані дідусем Ясміни.

Усі, хто прийшов на концерт, при вході в зал отримували червоні сердечка, які символізують милосердя. Концертна програма складалася з яскравих постановок дитячих і дорослих танцювальних колективів, виступів викладачів міської музичної школи, творчих колективів, солістів районного Будинку культури, а також  обдарованих городян, які виявили бажання виступити на благодійному концерті.

Також глядачам продемонстрували фото з сімейного архіву, на яких зображені щасливі Ілля і Анна Устименко разом з донечкою Ясміною до того, як підступна хвороба атакувала дівчинку, а також фотокадри і відео, зняті в стінах клініки.

Організатори благодійного концерту Маріанна Семенюк  і Надія Скліфос подякували всім, хто приєднався до марафону, поділився частинкою свого тепла і відгукнувся на заклик допомогти дитині. На сцену запросили бабусю Ясміни Вікторію Назаренко. Їй передали зібрані в цей день кошти – 37113 гривень та 100 доларів.

Пані Вікторія зізналася, що сотні разів виходила на сцену як ведуча, але ніколи не хвилювалася як зараз. Вона подякувала всім за чуйність і підтримку, а також поділилася своєю заповітною мрією:

«Я так хочу, щоб Ясмінка одужала і тоді ми неодмінно зробимо ще один концерт, щоб моя внучка вийшла на цю сцену і подякувала всім вам».

Присутні витирали сльози і щиро бажали якнайшвидшого одужання маленькій Ясі. Нагадаємо, Ясміні Устименко необхідна операція з пересадки кісткового мозку. Сума на лікування, а це 130 тисяч євро, непідйомна для рідних і близьких малечі. На рахунку у сім’ї – кожен день.

Реквізити для надання допомоги: Карта мами Ясі: 5168 7573 0909 1835 (Ганна Устименко).

ясміна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *