Четверо вокалістів з Бесарабії підкорили шоу “Голос країни”. ВІДЕО

3 лютого на каналі “1+1” стартував черговий випуск телевізійного талант-шоу “Голос країни”. Під час конкурсного відбору “сліпих прослуховувань” взяли участь мешканці південної частини Одещини, продемонструвавши всій Україні свої яскраві виступи. 

Серед учасників – обдаровані мешканці бесарабського краю. Їх четверо: Магдалена Паскар, мешканка села Крутоярівка, що в Старокозацькій ОТГ (Білгород-Дністровський район), Катерина Бегу з Новоселівки, Саратського району, Михайло Дімов з Татарбунар та Валентин Колаковський з Білгород-Дністровского.

Підкорила своїм голосом суддів і глядачів 18-літня Магдалена Паскар. Дівчина пересувається на інвалідному візку, але це не заважає бути яскравою людиною. Професійним співом Магдалена займається всього рік, але під час проникливого виступу дівчина блискуче виконала композицію «Human» співака Rag’n’Bone Man. Якою ж щирою була радість групи підтримки, після того, як їй вдалося розвернути до себе крісла трьох суддів – Потапа, Монатика і Дана Балана. Свій вибір юна вокалістка визначила давно, і потрапила у команду Монатика.

Незабутні враження від виступу подарувала глядачам ще одна наша землячка. 26-річна Катерина  Бєгу з села Новоселівка Саратського району виконала відомий хіт «Dragostea din tei», і розвернула до себе крісла усіх чотирьох тренерів. Серед них Катя вирішила обрати свого кумира – Дана Балана, і разом з ним ще раз виконала відомку композицію. Як виявилось, дівчина народилась в Молдові, тож саме завдяки їй на українській сцені пролунала мелодійна молдавська мова!

Підкорив одного з тренерів і наш земляк з Білгород-Дністровська. Валентин Колаковський виконав відому композицію Hardkiss – «Кораблі». Вокалісту вдалося розвернути крісло Потапа, – під його керівництвом акерманець і продовжить свою участь у шоу.

Вирішив взяти участь в телешоу і уродженець міста Татарбунари Михайло Дімов. Він народився і виріс в дуже талановитій сім’ї, де співають обоє батьків. Саме вони прищепили синові любов до пісні і допомогли розвинути талант. Відзначимо, що в 2011 році 20-річний Михайло вже виступав в подібному шоу. Михайло мріє рости професійно і стати справжнім артистом, тому вирішив спробувати свої сили в «Голосі країни». Вокаліст виконав «My baby you» і розвернув до себе Тіну Кароль і Дана Балана, команду якого і обрав.

Глядачі чекатимуть нових яскравих виступів від обдарованих улюбленців в наступних ефірах.

Автор – Оксана ПІДНЕБЕСНА

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *