Колишній нардеп роздає у якості подарунків… гуманітарну допомогу

До різдвяних свят у місті Татарбунари пройшла доброчинна акція від колишнього народного депутата Олександра Дубового. Напередодні вихованцям дитсадків і школярам-початківцям роздали паперові флаєри, які потрібно було обміняти на сюрприз. 

Проте, на місці, де малечу чекали Дід Мороз зі Снігуронькою, було встановлені два агітаційні намети з зображенням благодійника з написами «Мир вашему дому» та закликом «Приди и проголосуй». А в якості подарунків новорічні персонажі дарували… пакунки, зібрані дитині-дитиною, які зазвичай презентують вірянам в християнських церквах.

Шарф, шапочка, шкарпетки, олівці, розмальовки, зубна паста, щітка, цукерки, – для різного віку, і з фото та побажаннями від маленьких пакувальників… Подібні дарунки-сюрпризи збирають за кордоном християнські родини і пересилають до України у якості гуманітарної допомоги, для різдвяного презенту «із рук в руки». Тоді як команда Дубового прямо використала їх у агітації свого лідера.

Мешканці Татарбунарів вибухнули обуренням у соцмережах:

«Счет предъявит, прослезитесь, придется голосовать за тех, кого укажет цей добродетель! Бесплатный сыр бывает только в мышеловке!!!»

***

«На жаль, мій попередній коментар було видалено. Проте мені не важко ще раз розповісти (тим, хто не знає) звідки насправді ці подарунки, які роздавали людям ніби від фонду пана Дубового. Ці посилки прислали в Україну дітки з-за кордону, аби привітати українських діточок з Різдвом. Кожна дитина збирала їх власноруч, і навіть оплачувала їх доставку в Україну. Я думаю, що вони не хотіли б, аби ці подарунки використовували як агітацію в передвиборчій кампанії… Кожен зробить свої висновки. І це вже не вперше. Ці подарунки на свято Різдва Христового, аби прославити Христа, а не пана Дубового»

***

«По біблейським заповідям: «Ти ж, коли даєш милостиню, нехай твоя ліва рука не знає, що робить твоя права”. Гидко на це все дивитися».

ДубовойДубовой

Дубовой

 

 

 

 

Чомусь такі “меценати”, – стверджують дописувачі, – раптово з’являються на публіці всього-на-всього раз на чотири роки, якраз напередодні виборів. На жаль, деякі з них не гребують жодними засобами, аби лиш показово прославитися.

***

«Депутат,который раздает секонд детям на новый год,а многие раааадуются классные подарки!!!!! Эээ лююююди!!!!проснитесь,вашим детям подарили б/у карандашики,шарфики,зубные щетки,носовички,!!!Убожество, пративно, пусть лучше дешевый сладкий подарок чем секонд вонючий,!!!!!Разочарование, потому как вынуждена была собрать подарок обратно и выбросить.И что же можно ждать от такого депутата?????”

***

«ГРЕЧКОЗАСІВАТЕЛЬ ПОЯВИВСЯ З ЛОХОТРОНОМ».

***

«Бедные люди, эти наши избиратели. Уже всех так запутали, что дальше некуда. Люди уже не знают кому верить, а кому нет. А после выборов будет как всегда. Имеем, что имеем.»

***

Нагадаємо: Олександр Дубовой був народним депутатом Верховної Ради з 2007 по 2012 роки, від 141 виборчого округу, куди входить Татарбунарський, Кілійський, Білгород-Дністровський райони.

Прикро, що така поважна людина як колишній нардеп, – презентує чужі дарунки під своїм іменем. Цікаво, чи звітуватиме він перед зарубіжними партнерами про використання “християнських пакунків” для власної передвиборчої агітації?  І це якщо врахувати, що офіційно вибори до Верховної Ради України ще й не стартували, а заплановані аж на жовтень 2019 року. Тим часом, меценат Дубовой обіцяє обдарувати не лише мешканців міста, а й дітлахів всього Татрбунарського району, про що повідомляв раніше його однойменний фонд.

Якщо ж Олександр Дубовой є посередником між доброчинною християнською організацією і українськими дітьми, то мав би чесно про це сказати виборцям, а не маніпулятивно використовувати гуманітарну допомогу з-за кордону задля власного піару. Адже “Прийди і проголосуй”, – заклик на наметі, з якого Дід Мороз видавав пакунки, – прямо свідчить про агітацію з зазначенням конкретної особи.

Крім того, подарункові флаєри, на які дітям видавалися подарунки, розповсюджувались в дитячих садках та навчальних установах міста. А це вже можна розцінювати як поширення агітації кандидата в освітніх закладах, що суворо заборонено законом.

Напрошується висновок, що Олександр Дубовой так прагне повернутися до Верховної Ради, що почав вести передвиборчу агітацію задовго до її старту. До того ж, разом зі своїм фондом щиро любить українських дітей, – щоправда, коштом закордонних малюків.

Автор – Олена ЛЕОНІДОВА

One thought on “Колишній нардеп роздає у якості подарунків… гуманітарну допомогу

  1. Наш народ никогда нечему не рад! Другой депутат мог эти все вещи пустить в продажу, а он раздал деткам! Люди будьте добрее и благодарные!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *