В бруді й холоді: правоохоронці вилучили з родини малюків

Під час новорічних свят правоохоронці вчергове виявили дітей у небезпечних умовах. Двом малюкам доводилось жити в страшенному бруді й холоді серед байдужих дорослих. Врятувати дітей вдалося завдяки небайдужості сусідів, – про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбук керівник відділу ювенальної превенції Нацполіції в Одеській області Дмитро Ревун.

Так вийшло, що на одному з типових викликів, від сторонніх людей була отримана інформація про брудних малюків, які взимку одягнені не по сезону, без належного контролю дорослих. Отримавши інформацію, відразу відвідали будинок, в якому мешкають діти. Бруд, сморід, хвороби, безлад, холод і абсолютно асоціальні елементи поряд – далеко не увесь життєвий набір цих дітей. Така “картина” – це сигнал небезпеки й тривоги”, – повідомив правоохоронець.

На оприлюднених фото – захаращені кімнати, недопалки і порожні пляшки на кухні, двоє діток сплять на брудній білизні.

в бруді й холодів бруді й холодіВ бруді й холоді

Дітей з безпорадної родини вилучили. Як виявилось, дуже вчасно, тому що після відвідин поліції в будинку відбулося загоряння. Тому в поліції допускають, що врятували дітей від можливої загибелі. І просять громадян повідомляти про тривожні ситуації, в яких перебувають діти, і не залишатись осторонь проблемних родин.

Це те, що має не давати спокою навколишнім. Ціна байдужості – дитячі життя”, – резюмує поліцейський.

Автор – Оксана Піднебесна

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *