Зроблено в Україні: якісні комбікорми виробляють у Гольмі

Міні-завод з виробництва комбікормів та преміксів створено в селі Гольма Балтського району на базі  “Приватного підприємства «Авангард».

У спорудження та обладнання інвестори вклали власні кошти, без залучення кредитних ресурсів. Саме ж виробництво спеціалізується на виготовленні комбікормів та преміксів європейської якості. Сировину для продукції вирощують на власних полях у Балтському районі.

Директор підприємства Євген Кифоренко розповів, що за рецептурою товару їздив аж до Румунії.

«Потужність мінізаводу становить 150 – 200 тон на місяць, але за необхідності плануємо нарощувати виробничі потужності і працювати в декілька змін. Від ідеї до упаковки все розробляли самі: бірку, мішок, нитки. Ми зробили маленький цех виробництва для того,  щоб наші працівники фермерського господарства мали роботу круглий рік та були зайняті».

Як зазначає виробник, продукція виготовляється на обладнанні з комп’ютерним управлінням змішування, що надає можливість при виробництві кормів дотримуватись рецептури та державних стандартів України. Спеціально розроблена рецептура українськими та румунськими спеціалістами гранульованого корму “GRANULKA”, дозволяє зберегти однорідність поголів’я, та забезпечує стабільний ріст бройлерів, перепілок, курей, гусей, індичок та королів.

Гольма

Продукцію планують реалізовувати під зареєстрованою торговою маркою “GRANULKA” в Україні та області, а також експортувати за кордон.

Автор – Оксана Піднебесна

 

2 thoughts on “Зроблено в Україні: якісні комбікорми виробляють у Гольмі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *