День Подяки у Трапівці

«Берись дружно – не буде сутужно» – кажуть у народі. Силу народної мудрості відчуваєш, як тільки поспілкуєшся з жителями Лиманської об’єднаної громади. Вже мало хто сумнівається у правильності вибору громади, адже перший рік спільного життя доводить спроможність громади до розвитку.

День Подяки у Трапівці

14 грудня у Трапівському навчально-виховному комплексі відбувся День Подяки, де вшановували усіх доброчинців, які допомагали школі протягом року, що минає. Цей День Подяки був започаткований минулого року, і вже стає доброю традицією. У школу запрошують усіх, хто брав активну участь у житті навчального закладу: батьків, місцевих підприємців, фермерів, які допомагають фінансово або матеріально, жертвують свій власний час на підготовку та проведення різноманітних масових заходів, заохочують і учнів, і вчителів до активної діяльності.

 

З привітальним словом до присутніх звернулася директор Трапівського НВК Наталія Лисинюк, вона ж запросила до слова голову Лиманської ОТГ Василя Резніченка. У своєму щирому виступі він подякував усім доброчинцям за вагомий внесок у життя школи і громади, подякував усьому депутатському корпусу за взаєморозуміння у прийнятті спільних рішень на користь освітніх закладів і всієї громади. Василь Іванович підкреслив важливість проведення подібних заходів заради згуртування громади: «Діяльність благочинців – це гарний приклад для наслідування усім іншим, адже кожна порядна людина хоче бути визнаною у суспільстві, хоче бачити позитивні наслідки власної діяльності».

День Подяки у Трапівці

Василь Резніченко відзвітував перед жителями Трапівки про перший рік діяльності на посаді голови ОТГ, визначив основні фінансові показники, доповів про результати спільної праці, презентував нові проекти і перспективні плани на наступний рік. Василь Іванович з гордістю повідомив про те, що громада отримала диплом обласної ради за кращий благоустрій, і наголосив на тому, що це заслуга небайдужих членів усієї громади, він відчуває цю підтримку і є бажання працювати на користь громади. «Нашим школам не байдуже життя рідного села, і я пишаюся тим, що тут працюють активні педагоги, готові робити все можливе для розвитку і процвітання нашої громади», – завершив свій виступ сільський голова.

«Ми всі – одна команда!» – додала директор школи Наталія Олегівна.

Подяки і цінні подарунки були вручені більш як 100 доброчинцям. На урочистому зібранні виступили колективи художньої самодіяльності. Зустріч була теплою, дуже душевною і світлою.

Спільні частування, чаювання теж гуртують громаду, роблять життя більш насиченим і змістовним.

Автор: Вікторія Алєксєєнко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *