Татарбунарська влада “закопала” 100 тисяч гривень в тротуар

Як повідомили депутати Татарбунарської міської ради Володимир Гажийський та Денис Рацький, минув уже рік, відколи почали будувати на околиці міста тротуар по вул. М. Колісніченка. Жителі прилеглих вулиць були вдячні, адже обнадіялись, що нарешті на житловому масиві Південному в Татарбунарах влада щось почала робити. Сама ж міська рада присвятила цій події величезну статтю в районній газеті.

Але радість була недовгою, коли містяни дізнались, які кошти були витрачені на цей об’єкт. Виявилось, що на тротуар довжиною близько 127 метрів було виділено майже 100 тисяч гривень, – лише на цементування бордюрів, які почали осипатися вже через місяць, і підсипку основи під плитку. Сто тисяч гривень, без врахування тротуарної плитки!


Піднявши документацію, депутати були вражені, як відрізняється те, що там написано, від реальності – починаючи з послуг дороговартісної техніки і закінчуючи матеріалами, використаними на цьому будівництві: катки, грейдери, щебінь крупних фракцій. Всього цього не було насправді, а встановлені бордюри давно поросли травою.

Проконсультувавшись із спеціалістами, Денис Рацький був вимушений направити повідомлення в прокуратуру. На даний час справою займається відділ з економічної злочинності.

На вимогу керівника фірми-підрядника було проведено засідання депутатської комісії. Представники депутатської групи «Спільна мета» чекають державної перевірки цього об’єкту і тримають його на контролі.

Автор – Вікторія Алєксєєнко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *