«Ви – самі по собі, ми – самі по собі!»

Момент істини заключався саме в цій фразі! І це – про відкритість Татарбунарської міської ради до громадян міста.

Мій сьогоднішній квест у пошуках істини завершився успіхом! Одна добра знайома пані Людмила повідомила, що татарбунарський мер Андрій Глущенко збирається звітувати перед громадою, але невідомо, де й коли. Знайти хоча б одну об’яву про цю подію, уточнити дату, час і місце проведення я спробувала у читальному залі районної бібліотеки: можливо, «районка» давала об’яву. Однак пошта лише у вівторок в обід приносить суботні газети. Йду у міську раду з одним питанням: де знайти об’яву про загальні збори і звіт міського голови? «А ви що, газети не получаєте?» – якось трохи зверхньо питанням на питання отримую відповідь.

-А чи можна все ж таки уточнити: у який день, якого числа, о котрій годині і в якому приміщенні звітуватиме мер перед народом? – починаю наполягати на своєму у приймальні міського голови, чим викликала невеличке сум’яття серед місцевих. Виявляється, що й у приймальні не всі пам’ятають про цю подію. І все ж таки спільними зусиллями вияснили, що звіт голови Татарбунарської міської ради Андрія Глущенка відбудеться у п’ятницю, 14 грудня о 12:00 у актовій залі Будинку дитячої та юнацької творчості, у якій розміщено 192 посадочних місця. Ну, якщо ще добавити стільців або постояти в проходах, то насилу можна вмістити приблизно 250 глядачів.

Але, враховуючи невеликий інтерес городян до проблем міста, можна обійтися й обмеженим колом прихильників нашого поважного мера. А всі інші, які люблять сварити владу, Президента, Уряд і Верховну Раду разом узятих, можуть і не приходити. Нащо псувати гарний настрій людям, які ХОЧ ЩОСЬ зробили для Татарбунар за поточний рік! А раптом хтось незручні запитання ставитиме, вимагатиме відповідь… А наш мер – ну просто хороший чоловік.

Наостанок я запитала: чи можу я анонсувати таку важливу для Татарбунарського народу подію? Феєрична заява чиновниці, яка відповідає за комунікації з громадськістю, завершила нашу розмову: «При чому тут ви? Ми самі проанонсуємо цей захід! Бо ви – самі по собі, а ми – самі по собі!»

Завіса. Це все, що треба знати про стосунки влади і громади в чудовому містечку Татарбунари.

Автор – Вікторія Алєксєєнко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *