Вкрадене дитинство: мати покинула 10-річну дитину

В одному з сіл Роздільнянського району 10-річна дівчинка жила сама у занедбаній хаті протягом кількох тижнів. Не дочекавшись повернення мами, дитина звернулась по допомогу до сусідів.  Про це повідомляє Роздільнянський відділ поліції.

Виїхавши за вказаною адресою, правоохоронці з”ясували, що дівчинка протягом кількох тижнів мешкала сама в жахливих умовах і чекала повернення горе-матусі. Іноді жінка у стані алкогольного сп”яніння навідувалась додому, влаштовувала скандали, забирала залишки харчів і вирушала далі влаштовувати особисте життя. Коли дитині не вистачило сил приховувати поведінку мами, і далі сидіти в голоді й холоді, була змушена звернутись по допомогу до сусідів, які надали їй притулок”, – розповіли в поліції.

 

Сусідів дівчинка просила, щоб вони не повідомляли про цю ситуацію до відповідних служб, сподіваючись, що мама за нею от-от повернеться.

Але коли дізналися, що мама вкотре “вийшла заміж” у сусідньому селі, таки повідомили правоохоронців”, – йдеться в повідомленні.

Зараз співробітники ювенальної превенції помістили дівчинку до притулку. Іі мати притягнуть до відповідальності за невиконання батьківських обов”язків.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *