Степанов привітав поранених військових

Голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Степанов відвідав поранених військових, які перебувають на лікуванні у шпиталі. З нагоди Дня Збройних Сил України він подякував кожному за службу, побажав миру та міцного здоров’я. 
 
«Неможливо виміряти вдячність, яку всі ми зараз відчуваємо. До початку агресії ми рідко замислювалися, наскільки важливий мир. А сьогодні саме ви – наші військові – бороните і захищаєте Україну. Від усього серця бажаю вам здоров’я і, щоб військове мистецтво доводилося  вдосконалювали лише під час навчань. Зі святом, дякуємо!» — привітав військових Максим Степанов, а також вручив подарунки. 
До вітань також приєднався колектив Одеського професійного ліцею морського транспорту. Для поранених військових вони власноруч приготували смаколики. 
 
Нагадаємо, раніше Максим Степанов подарував українським воїнам у шпиталі вишиванки і таким чином, у День незалежності вони долучилися до патріотичної акції — Вишиванкового ланцюга біля пам‘ятника Дюку.
 
День Збройних Сил України встановлений постановою Верховної Ради у 1993 році. Відзначається щорічно 6 грудня — у день ухвалення в 1991 році Закону України «Про Збройні Сили України».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *